Amazing Virtues of Lavender Herb Amazing hyveistä Lavender Herb
Lavender has often been named "the queen of herbs" and indeed it is, to the extent that 1999 was named the Year of the Lavender. Lavender on usein nimeltä "kuningatar yrttejä" ja todellakin se on, siinä määrin, että 1999 oli nimetty Vuosi on Lavender. Lavender has been very widely cultivated and used for thousands of years, by the Egyptians, Phoenicians, Arabians, Greeks and Romans who brought the flower into England. Lavender on ollut hyvin laajalti viljelty ja käytetty jo tuhansia vuosia, että egyptiläiset, foinikialaiset, arabians, kreikkalaiset ja roomalaiset, joka toi kukka osaksi Englannissa. Lavender is originally a Mediterranean herb that grows in the wild, including those in the French and Mediterranean Alps. Lavender on alun perin Välimeren yrtti että kasvaa luonnossa, muun muassa Ranskan ja Välimeren Alpeilla. It is a rather hardy, aromatic and medicinally valuable, growing in altitudes of up to 6000 feet. Se on pikemminkin hardy, aromaattisista ja medicinally arvokas, kasvaa korkeusvara enintään 6000 jalkaa. Some essential aromatic oils in lavender continue to be used for internal and external uses and for a wide range of ailments in addition to usage in cooking. Jotkut olennainen aromaattisten öljyjen laventelinsininen edelleen käyttää sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön sekä monenlaisia vaivoja lisäksi käyttö ruoanlaitossa.
One generally tends to associate lavender with its aromatic properties and its use in soaps, perfumes and creams. Yksi yleensä taipumus yhdistää laventelinsininen sen aromaattisia ominaisuuksia ja sen käyttöä saippuat, hajuvedet ja voiteet. The uses of lavender range way beyond simple toiletries. Käyttötavoista laventelinsininen valikoima tavalla pelkkää toilettitarvikkeet. It even has some unspoken properties including antibacterial, antiseptic, carminative, nerve soothing, stimulant, expectorant, antispasmodic and of course cosmetic value. Se on jopa jonkin verran ääneen lausumaton ominaisuuksia kuten bakteereja, antiseptistä, carminative, hermovauriot rauhoittava, nautintoaine, yskänlääke, antispasmodic ja tietysti kosmeettinen arvo. The lavender flower has also long been used for preventing childhood infections and in soothing some temper tantrums in small children. The laventeli kukka on myös pitkään ollut käytetään estämään lapsuuden infektiot ja rauhoittava joitakin kiukuspäissään tantrums pieniä lapsia. Common uses tend to include treatment of burns including severe burns and scalding, cuts, grazes, eczema, dermatitis, inflammation, headaches, nausea, migraines, fainting, insomnia, boils, acne, bacterial infections, rheumatism and arthritis. Tavallisia käyttötarkoituksia yleensä sisältävät kohtelu palovammoja myös vakavia palovammoja ja kalttaus, viillot, grazes, ekseema, dermatiitti, tulehdus, päänsärky, pahoinvointi, migreeni, pyörtyminen, unettomuus, kiehuu, akne, bakteeri-infektiot, reumatismi ja niveltulehdus. Also, the nontoxic germicidal agents present in lavender oils, linalool and linalool acetate are responsible for the healing process. Also, the nontoxic germicidal tekijöille läsnä laventelinsininen öljyt, linalool ja linalool asetaatti ovat vastuussa parantava prosessi.
Humans and animals can sometimes experience a mild sedative and calming effect after inhaling lavender, the effect resembling that of geranium and peppermint. Ihmiset ja eläimet voivat joskus kokea lievä rauhoittava ja rauhoittavan vaikutuksen jälkeen hengittämästä laventeli, vaikutus muistuttavat, että geraniumöljyn ja piparminttua. This might explain why these aromatic herbs are used for treating premenstrual syndrome, sleep disorders as well as depression. Tämä saattaa selittää, miksi nämä mausteyrtit käytetään hoitoon premenstrual oireyhtymä, unihäiriöt sekä masennus. Lavender is also more commonly used in toiletries and beauty products. Lavender on myös yleisesti käytetty toilettitarvikkeet ja kauneudenhoitotuotteet. Aromatherapy for example uses lavender in its treatment and products usually include lavender scented candles, oils and sleeping pillows for depression. Aromaterapian esimerkiksi käyttää laventelinsininen sen kohtelun ja tuotteet yleensä laventelinsininen tuoksuva kynttilöitä, öljyt ja univaikeudet tyynyt masennus.
Lavender products made with lavender oil and buds are also popular gift items in myriad products including, soaps, bath bomb fizzers, sachets, bath oils, lotions, perfumes, salts, skin as well as some hair care products and all kinds of sprays. Laventelinsininen tuotteet on laventeli öljy-ja silmut ovat myös suosittuja lahjatavaroita on lukemattomia, mukaan lukien, saippuat, kylpy pommi fizzers, annospussia, kylpy öljyt, lotionit, parfyymit, suolat, ihon sekä joitakin hiustenhoitovalmisteissa ja kaikenlaisia aerosoleja. All these products always promote relaxation and create a feeling of inner peace and calmness. Kaikki nämä tuotteet aina edistämään rentoutumista ja luoda tunne sisäinen rauha ja tyyneys.
Inside the home, lavender is used in recipes and in cleaning products where it leaves its wonderful fresh and pungent aroma. Sisällä kotona, laventeli käytetään reseptit ja puhdistusaineita, jos se jättää oma ihana tuoreiden ja pistävä tuoksu. Many historical figures have been associated with the lavender flower. Monet historialliset luvut ovat mukana laventeli kukka. Queen Elizabeth I drank lavender tea to alleviate her migraines and other ailments. Queen Elizabeth I juonut laventelinsininen tee lievittää hänen migreeni ja muut sairaudet. Queen Victoria would have all her floors and furniture cleaned with lavender for its fresh aroma. Queen Victoria olisi kaikki hänen lattiat ja huonekalut puhdistetaan laventelinsininen sen tuore aromi. And during World War I, nurses used lavender washes as an efficient antiseptic in order to treat wounds amongst soldiers. Ja sen aikana maailmansodan, sairaanhoitajat käytetään laventeli pesee myös tehokkaana antiseptistä jotta hoitaa haavat keskuudessa sotilaita.
Lavender has also become a trendy product among the upscale restaurants. Lavender on tullut myös trendikkäitä tuotteen joukossa hyväpalkkainen ravintoloissa. The fresh edible flowers are used for enhancing flavor and the appearance of foods in fancy restaurants as well as in the home. Tuore syötävät kukat käytetään parantaa makua ja ulkonäköä elintarvikkeiden fancy ravintoloita sekä kotona. Lavender is a herb which can be closely likened to thyme, sage and rosemary, being a member of the mint family and the leaves, flowers and stems can be used freshly or dried. Lavender on yrtti, joka voidaan tarkasti verrata timjami, salvia ja rosmariini, joka on jäsenenä rahapajojen perhe ja lehtiä, kukkia ja varret voidaan käyttää tuoreita tai kuivattuja. Lavender is best used in combination with other herbs such as fennel, savory, oregano and its other similar herbs sage, rosemary and thyme. Lavender on parasta käyttää yhdessä muiden yrttien kuten fenkolia, kynteli, oregano ja muut vastaavat yrtit salvia, rosmariini ja timjami. Lavender oils are extremely aromatic and are best used in cooking with extreme moderation or the dish will become bitter and smell like perfume. Laventelinsininen öljyt ovat erittäin aromaattisista ja on parasta käyttää ruoanlaitossa erittäin maltillista tai astian tulee katkera ja haju kuten hajuvettä. Next time you have guests in your house, try to add a touch of lavender to wow them and enjoy a great and very relaxing meal. Seuraavan kerran, kun on vieraita teidän talo, kokeile lisätä ripaus laventeli on wow ja nauttia hyvin ja erittäin rentouttavaa ateriaa.






